Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Kojima Productions ζητάει από δημοσιογράφο να αποσύρει το άρθρο του για το Overdose

*
Πριν λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας η φήμη ότι ο Hideo Kojima ετοιμάζει ένα νέο παιχνίδι τρόμου με τίτλο Overdose. Η πληροφορία προήλθε από τον αξιόπιστο industry insider Tom Henderson, που ανέφερε ότι έχουν έρθει στην κατοχή του πλάνα από πρώιμο στάδιο ανάπτυξης του παιχνιδιού, όπου εμφανίζεται η Margaret Qualley, πρωταγωνίστρια του Death Stranding της Kojima Productions. Μάλιστα ο Henderson υποστηρίζε και συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για το Death Stranding 2.

Στα εν λόγω πλάνα, η Qualley φερεται να χρησιμοποιεί έναν φακό προκειμένου να μπορέσει να βρει τον δρόμο της σε σκοτεινούς διαδρόμους σε οπτική τρίτου προσώπου, όμως υποστηρίζεται ότι ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί και από οπτική πρώτου προσώπου.


Το video ολοκληρώνεται με ένα jump πριν εμφανιστούν στην οθόνη οι φράσεις: "GAMEOVER", "A Hideo Kojima Game" και "OVERDOSE".

Στη συνέχεια, ο Henderson έλαβε ένα email από την Kojima Productions, που του ζητούσε να αφαιρέσει όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει, γεγονός που δίνει "αξία" στη διαρροή. Από πλευράς του, ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι δεν διέρρευσε πλάνα, δεν διέρρευσε υλικό για το οποίο είχε υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας και σε περίπτωση που η Kojima Productions συνεχίσει, είναι διατεθιμένος να αποκαλύψει περισσότερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*